KOLOIDNÍ ZLATO

01.06.2015 10:56

KOLOIDNÉ ZLATO

Užívanie koloidné hozlata je spojené s nasledujúcimi výhodami:
Všeobecné pocity pohody a zvýšenej energetickej hladiny
Zvýšenie prirodzene jobranyschopnosti tela prot ichorobám
Zvýšenie vitality a dlhovekosti
Vylepšená funkcia žliaz
Fyzické uvoľnenie
Oprava poškodenej DNA
Ústup zápalu kĺbov
Úľava o dbolesti
Protizápalové účinky
Antidepresívny účinok najmä pridrogovej závislostia alkoholizme
Niektoré z ťažkostí, ktoré boli zaznamena né a vykázali zlepšenie pri užívaní koloidného zlata, sú:
Artritída, mozgová dysfunkcia, rakovina, zimnica, obehové poruchy, depresie, poruchy zažívania, závislosť na drogách/alkohole, žľazové disfunkcie, návaly tepla, nespavosť, zápaly kĺbov, nočné potenie, obezita, asezónna afektívna porucha(SAD).
Aké sú výhody mono-atomického koloidné hozlata?

Kým koloidné zlato nemá rovnaké antibakteriálne účinky ako koloidné striebro, koloidné zlato je známe pre svoje protizápalové účinky a považuje saza silný omladzujúci prostriedok žliaza vplýva na predĺženie života, zlepšuje funkciu mozgua zvyšuje IQ(FrontierPerspectives, Vol7, No2, jeseň1998) a zvyšuje schopnosti epifýzy. Je známe,že sú účinné pre zmiernenie bolestí a opuchov artritídy, reumatizmu, burzitídy, a zápalu šliach. V minulosti bolo používané ako afrodiziakum,na potlačenie chuti na alkohol, a bolo používané ako liek pri poruchách trávenia, obehových problémoch, depresii, obezity a popáleninách. Zlato je katalyzátorom pre hormóny podobné endorfínu, ako aj pre antioxidačný enzým superoxiddismutázu(SOD). Koloidné zlato je bezchutia, je netoxické.

Niektoré tradičné používanie zahŕňa liečbu artritídy, kožných vredov, popálenín, impotenciea niektorej funkčnosti nervových zakončení. Zlato môže mať vyrovnávací a harmonizujúci účinok na telo, najmä s ohľadom na nestabilné mentálne a emocionálne stavy, akosú depresie, SAD (sezónna afektívna porucha), melanchólia, smútok, strach, zúfalstvo, úzkosť, frustrácia, samovražedné tendencie; neduhy bežne označované ako"choroby srdca". Zlato bolo známe pocelé veky, že má priamy vplyv načinnosť srdca, pomáha zlepšiť krvný obeh. Je známe,že je prospešné pre omladenie stagnujúcich orgánov, najmä zažívacieho ústrojenstva(zápcha) a mozgu.

Zlato sapoužíva v prípadoch na rušenej žľazovej a nervovej koordinácii, pomáhajúc omladiť žľazy, stimulovať nervyauvoľniťnervový tlak. Zlato môže pozitívne ovplyvniť tepelný mechanizmus tela a to najmä v prípadoch zimnice, návaloch tepla, nočného potenia a symptómoch menopauzy. Zdá sa, že denná kombinácia koloidného zlata a striebra podporuje náš prirodzený telesný obranný systém proti chorobám a pomáha podporovať novú vitalitu a dlhovekosť.

Lekári Nilo Cairoa A.Brinckmann napísali najpredávanejšie dielo snázvom"MateriaMedica", (SaoPaulo, Brazília,19.vydanie, 1965), v ktorom koloidné zlato bolo uvedené ako liek číslo jedna protiobezite. Vjúli1935 vlekárskom časopise"Clinical, Medicine&Surgery" bol uverejnený článok s názvom"Koloidné zlato pri neoperovateľnej rakovine" napísanýEdwardomH.Ochsnerom, MD, Chicago-konzuliárny chirurg v nemocnici Augustana v Chikágu. Uvádza: "Keď je stav beznádejný, koloidné zlato pomáha predĺžiť život a robíživot o veľa znesiteľnejší, a to ako prepacienta, taktiež pre tých okolo neho, pretože skracuje dobu terminálnej kachexie(telesné chradnutie a podvýživ a zvyčajne spojené s chronickou chorobou) a výrazne znižujebolesť a nepohodu a potrebu opiátov(narkotík) vo väčšine prípadov. "
Zvýšenie IQ - história :
Známy je pokus z USA požitia koloidného zlata pre zvýšenie inteligencie . Z mnohých pokusov sa zistilo , že koloidné zlato zvyšuje IQ až o 20 bodov . Ako uvádza " FrontierperspectivesJournal Podľa skúseností u študentov, jedna fľaška využívaná počas týždňa vylepší nielen pamäť, ale tiež ukľudní nervovú sústavu a zvýši rozhodnosť a sebavedomie.

Zdroj: Biophysica, Kanada

Užívanie:
20 až 50 ml jeden až dva krát denne,20 min. pred jedlom.

Kontakt

vegancosmetics.eu. vegancosmetics.eu@seznam.cz